Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

- Din lokale renholdspartner

Covid - 19 og smittevern

Smittesporing

På vårt kontor og lagersted har vi satt igang registrering av alle besøkende og ansatte som kommer på jobb. På den måten har vi full oversikt og er forberedt på en eventuell smittesituasjon. 

Smittevern

De ansatte har tilgang til smittevernutstyr som for eksempel munnbind og hansker. Enten ved å hente på lager eller kjøpe inn hos vår leverandør. Hver ansatt tar selv avgjørelsen når det er behov for å bruke smittevern utstyr. Arbeidsdagen er veldig variert og vi er sikre på at våre flinke medarbeidere tar kloke avgjørelser når det kommer til bruk av smittevern. Vi tar denne smittesituasjonen på største alvor og ønsker at våre ansatte og kunder skal ha en trygg og god opplevelse når vi utfører våre oppdrag.

Opplæring og dokumentasjon

Dokumentet NHS C19-3:2020 som er handler om smittevern for bedrifter som jobber med renhold er lagt inn i bedriftens interne systemer. Ansatte har derfor tilgang til den norske spesifikasjonen som gir føringer for smittevernforsvarlig drift.

Det gjennomføres nå medarbeidersamtaler med alle ansatte der vi går igjennom nettopp de interne rutinene som må følges for å ha en trygg arbeidsdag. Hver ansatt får mulighet til å drøfte disse tingene i detalj og får opplæring i å bruke vårt system.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Effekt Renhold As

Logg inn